
Συσκευές & Αξεσουάρ
Μοσχάρι Μογγολίας με ρύζι και κέικ πορτοκαλιού στον ατμό
Υλικά
Κέικ πορτοκαλιού στον ατμό
-
μαρμελάδα πορτοκάλι6 κ.σ.
-
μέλι2 κ.σ.
-
πορτοκάλι κατά προτίμηση βιολογικό, κομμένο σε λεπτές φέτες και μετά σε μισοφέγγαρα1
-
αμύγδαλα70 γρ.
-
ζάχαρη115 γρ.
-
βούτυρο, ανάλατο σε κύβους και λίγο ακόμη για το βουτύρωμα115 γρ.
-
αλεύρι για όλες τις χρήσεις115 γρ.
-
αβγά2
-
μπέικιν πάουντερ½ κ.γλ.
-
εκχύλισμα βανίλιας, φυσικό½ κ.γλ.
-
μαγειρική σόδα¼ κ.γλ.
-
αλάτι⅛ κ.γλ.
Ρύζι
-
σησαμέλαιο1 κ.γλ.
-
φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε κομμάτια6
-
σκελίδες σκόρδο5
-
τζίντζερ, φρέσκο ξεφλουδισμένο, κομμένο σε κομμάτια25 γρ.
-
νερό850 γρ.
-
σάλτσα Hoisin100 γρ.
-
σάλτσα σόγιας, light70 γρ.
-
καστανή ζάχαρη50 γρ.
-
Ιαπωνικό κρασί Mirin50 γρ.
-
λευκό ρύζι Jasmine170 γρ.
Μοσχάρι Μογγολίας
-
μπροκολίνι κομμένο στη μέση340 γρ.
-
κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο σε φέτες (5 εκ. Χ 0.5 εκ.)800 γρ.
-
αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κ.σ.
-
πράσινα κρεμμυδάκια σε λεπτές φέτες3
-
σουσάμι (προαιρετικό πεδίο) για γαρνιτούρα1 κ.γλ.
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΦιλέτα γαλοπούλας με σάλτσα τόνου και ζεστή πατατοσαλάτα
Καμία βαθμολογία
Μίνι πουτίγκες παρμεζάνας, Μοσχάρι στον ατμό με λαχανικά και σάλτσα gravy
Καμία βαθμολογία
Μαγείρεμα μεγάλων ποσοτήτων για meal prep: Ζεστή σαλάτα λαχανικών. Σπαγγέτι με ντομάτα και μανιτάρια. Κοτόπουλο με ρύζι και σάλτσα με πιπεριές Φλωρίνης.
Καμία βαθμολογία
Σολομός με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδα με μέλι
Καμία βαθμολογία
Σολομός με σάλτσα ολαντέζ, σπαράγγια και ρύζι
45 λεπτ.
Κοτόπουλο με λεμόνι, παρμεζάνα και σπαγγέτι κολοκυθιού
30 λεπτ.
Μπακαλιάρος με πλιγούρι
Καμία βαθμολογία
Vegan Demo Ελλάδα
Καμία βαθμολογία
Κουσκούς με λιαστές ντομάτες και αρακά
40 λεπτ.
Βιετναμέζικο στιφάδο λαχανικών με ρύζι
Καμία βαθμολογία
Μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστά
45 λεπτ.
Μανιταρόσουπα και φιλέτο γαλοπούλας με λαχανικά στον ατμό
45 λεπτ.