Στήθος γαλοπούλας με μπέικον και πατάτες

Στήθος γαλοπούλας με μπέικον και πατάτες

5.0 2 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 μερίδες

Υλικά

  • μούρα άρκευθου (juniper berries)
    3 - 4
  • μείγμα από ανάμεικτους κόκκους πιπεριού
    1 ½ κ.γλ.
  • γλυκιά πάπρικα, τριμμένη
    1 ½ κ.γλ.
  • δεντρολίβανο, αποξηραμένο, αλεσμένο
    1 ½ κ.γλ.
  • αλάτι
    1 ½ κ.γλ.
  • ελαιόλαδο
    3 κ.σ.
  • μπέικον, καπνιστό κομμένο σε λεπτές φέτες
    200 - 240 γρ.
  • φιλέτο από στήθος γαλοπούλας, χωρίς πέτσα, χωρίς κόκαλα κομμένο στη μέση κατά μήκος
    800 - 900 γρ.
  • κρεμμύδια κομμένα στη μέση
    120 γρ.
  • σκόρδο κομμένες στη μέση
    2 σκελίδες
  • νερό
    600 γρ.
  • πάστα ζωμού λαχανικών
    1 κ.γλ.
  • σάλτσα σόγιας
    2 κ.γλ.
  • μέλι
    2 κ.γλ.
  • πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κομμάτια (4 εκ.)
    1800 γρ.
  • αλάτι σύμφωνα με τις προτιμήσεις
  • πιπέρι σύμφωνα με τις προτιμήσεις
  • ελαιόλαδο για το ράντισμα
  • βούτυρο, ανάλατο κρύο
    20 γρ.
  • καυτερή μουστάρδα
    1 - 2 κ.γλ.

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Πρωτεΐνη 42.3 g
Θερμίδες 2983 kJ / 712.9 kcal
Λιπαρά 34.4 g
Φυτικές ίνες 7.6 g
Υδατάνθρακες 58.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων