
Συσκευές & Αξεσουάρ
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Pumpkin
-
pumpkins small, halved horizontally, seeds removed2
-
olive oil for drizzling
-
fine sea salt for seasoning
Millet
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
olive oil20 g
-
millet grains300 g
-
raisins60 g
-
water600 g
-
ground cumin1 tsp
-
vegetable stock paste, homemade1 ½ tsp
-
pitted black olives sliced, to taste50 - 60 g
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
Hazelnut Broccoli Pesto
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water500 g
-
broccoli florets400 g
-
fresh basil leaves10 g
-
garlic clove1
-
olive oil80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
527.9 kcal /
2208.6 kJ
Πρωτεΐνη
16.1 g
Λιπαρά
26.3 g
Υδατάνθρακες
64.5 g
Φυτικές ίνες
7.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Νάτριο
394.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower Crust Pizza
1 h 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 h 25 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 h 25 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Pancakes with Two Fillings
40 min
Pickled Red Onions
1 h 50 min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
No ratings
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 h 45 min
Caprese Omelette
30 min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 h
Lentil and Pancetta Stew
1 h