Zupa pomidorowo-paprykowa z tortellini

Zupa pomidorowo-paprykowa z tortellini

4.5 1.6K βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • oleju
    25 g
  • papryk, różnokolorowych bez gniazd nasiennych, pokrojonych w paski (5 x 0,5 cm)
    200 g
  • czerwonej cebuli pokrojonej w 5 mm półplastry
    100 g
  • marchewki pokrojonej w paski (5 x 0,5 cm)
    150 g
  • przecieru pomidorowego, typu passata (patrz wariant)
    500 g
  • wody
    300 g
  • kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
    100 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • cukru
    1 łyżeczka
  • ziół włoskich, mieszanych, suszonych
    1 łyżeczka
  • makaronu, świeżego, typu tortellini gotowego, z dowolnym nadzieniem
    300 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 421.6 kcal / 1764 kJ
Πρωτεΐνη 13.9 g
Λιπαρά 17 g
Υδατάνθρακες 56.7 g
Φυτικές ίνες 6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 964.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων