Salmorejo - chłodnik z Andaluzji

Salmorejo - chłodnik z Andaluzji

4.6 45 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 1 - 2 kawałki chleba pszennego (35-40 g)
  • 2 ząbki czosnku
  • 700 g pomidorów sparzonych, obranych ze skóry, bez gniazd nasiennych
  • 180 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 20 - 25 g czerwonego octu winnego
  • 1 - 1 ½ łyżeczki soli
  • 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • szynka serrano (προαιρετικό πεδίο) do dekoracji (35-40 g)

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 499.8 kcal / 2091.1 kJ
Πρωτεΐνη 6.6 g
Λιπαρά 48.2 g
Υδατάνθρακες 11.6 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 674.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων