
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kabeljauw in tomatensaus
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
teentje knoflook1
-
uien gehalveerd80 g
-
rode paprika's in stukken200 g
-
tomaten in stukken500 g
-
gemalen peper en iets meer om te bestrooien½ tl
-
gemalen cayennepeper2 - 3 snuifjes
-
paprikapoeder1 tl
-
olijfolie en iets meer om te bakken30 g
-
water120 g
-
tomatenpuree30 g
-
zout en iets meer om te bestrooien1 tl
-
verse tijm2 takjes
-
kabeljauwfilet, met vel (in 4 stukken)600 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
-
citroen in schijfjes1
-
stokbrood in sneetjes, om op te dienen
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
308.7 kcal /
1291.8 kJ
Πρωτεΐνη
29.6 g
Λιπαρά
16.3 g
Υδατάνθρακες
13.1 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
728.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Aan tafel in 30 minuten
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOp Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
Καμία βαθμολογία
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Καμία βαθμολογία
Paëlla
50 λεπτ.
Mosselen Marinière
Καμία βαθμολογία
Inktvis "à Lagareiro"
Καμία βαθμολογία
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία