Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 19ωρ. 15 λεπτ.
6 porties

Υλικά

  • gedroogde kikkererwten
    300 g
  • warm water
    1500 g
  • olijfolie
    20 g
  • knoflookteentje
    1
  • ui in partjes
    100 g
  • rode paprika, geroosterd, ingemaakt
    100 g
  • paprika, gerookt, gemalen
    2 tl
  • bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis
    1
  • verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)
    1
  • water
    600 g
  • mosselen, vers, schoongemaakt
    500 g
  • vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 6 porties

Νάτριο 4738 mg
Πρωτεΐνη 326.7 g
Θερμίδες 12331.2 kJ / 2947.2 kcal
Λιπαρά 63.5 g
Φυτικές ίνες 42 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.4 g
Υδατάνθρακες 256.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων