
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
rice vermicelli (Korean style, see tip)120 g
-
dried shiitake mushrooms5 g
-
water plus extra for cooking noodles2000 g
-
caster sugar3 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
light soy sauce3 Tbsp
-
toasted sesame oil4 Tbsp
-
beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)300 g
-
carrots cut in lengths (5 cm)200 g
-
onion halved150 g
-
fresh button mushrooms150 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
fresh spinach leaves150 g
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
sesame seeds, toasted for sprinkling
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
969.9 mg
Πρωτεΐνη
24.8 g
Θερμίδες
2317.3 kJ /
553.8 kcal
Λιπαρά
32.8 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating (TM5)
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Potato and Pork Rib Racks
1 Std. 30 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Mexican Spare Ribs
50 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1 Std.
Layered Chicken Dinner
2 Std.
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1 Std. 10 Min
Lamb Meatballs
45 Min