
Συσκευές & Αξεσουάρ
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
rice vermicelli (Korean style, see tip)120 g
-
dried shiitake mushrooms5 g
-
water plus extra for cooking noodles2000 g
-
caster sugar3 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
light soy sauce3 Tbsp
-
toasted sesame oil4 Tbsp
-
beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)300 g
-
carrots cut in lengths (5 cm)200 g
-
onion halved150 g
-
fresh button mushrooms150 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
fresh spinach leaves150 g
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
sesame seeds, toasted for sprinkling
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
553.8 kcal /
2317.3 kJ
Πρωτεΐνη
24.8 g
Λιπαρά
32.8 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Νάτριο
969.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating (TM5)
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1h 30min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Chicken Jalfrezi
1h
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Ninguna valoración
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1h 45min
Thai Burger
35min
Bibimbap Burrito
45min
Lamb Korma
4h