
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
291.9 kcal /
1221.3 kJ
Πρωτεΐνη
9.6 g
Λιπαρά
12.3 g
Υδατάνθρακες
37.2 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Νάτριο
695.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Tray bakes in cast iron
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet potato lentil pie
50 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Soula's Spanakopita
1 Std. 35 Min
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min
Jeera rice (Cumin rice)
20 Min
Curried cauliflower salad
40 Min
Brandy cream
15 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Apple and sage stuffing
10 Min
Pan de Sal
2 Std. 20 Min