Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja

Salada de espelta com salmão, edamame e tomate-cereja

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 doses

Υλικά

  • pistácio s/ casca e s/ sal
    50 g
  • azeite extra virgem
    60 g
  • sumo de laranja fresco
    40 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    1 ½ c. chá de
  • Pimenta preta q.b.
  • edamame
    100 g
    100 g edamame congelado
  • lombos de salmão s/ pele
    400 g
  • azeite
    5 g
  • água
    1000 g
  • espelta em grão lavada e escorrida
    250 g
  • tomate-cereja cortado em quartos
    200 g
  • abacate cortado em cubos (0,5 cm)
    1

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 503.2 kcal / 2105.4 kJ
Πρωτεΐνη 24.1 g
Λιπαρά 30.2 g
Υδατάνθρακες 37.9 g
Φυτικές ίνες 8.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.1 g
Νάτριο 660.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων