Αγγουροσαλάτα με ντρέσινγκ άνηθου και ξινής κρέμας

Αγγουροσαλάτα με ντρέσινγκ άνηθου και ξινής κρέμας

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • αγγλικά αγγούρια (μακριά και λεπτά) με ή χωρίς τη φλούδα (περίπου 800 γρ.), που έχετε κόψει τις άκρες τους
    4 - 5
  • ξινή κρέμα (sour cream)
    200 - 250 γρ.
    200 - 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • αλάτι
    1 - 2 κ.γλ.
  • άνηθο, φρέσκο κομμένο με ψαλίδι κουζίνας
    1 δέσμη
    4 κ.σ. άνηθο, αποξηραμένο
  • μαύρο πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο (προαιρετικό πεδίο)
    1 κ.γλ.
  • ξίδι μηλίτη (προαιρετικό πεδίο)
    1 κ.σ.
  • ζάχαρη (προαιρετικό πεδίο)
    1 κ.γλ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 108 kcal / 451 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 421 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων