Carpaccio de res en Sousvide

Carpaccio de res en Sousvide

2.5 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porciones

Υλικά

Filete de res sous vide
  • de filete de res en caña
    1000 g
  • de sal
    ½ cdita
  • de pimienta negra molida
    ¾ cdita
  • hojas de laurel frescas
    6
  • de agua aprox. (la necesaria para
    sumergir la bolsa)
    1500 g
  • de agua verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
    2200 g
  • de vinagre
    30 g
Para servir
  • de alcaparras drenadas
    15 g
  • de salsa Inglesa
    15 g
  • de jugo de limón recién exprimido
    15 g
  • de salsa de soya
    15 g
  • sal
    ½ cdita
  • de pimienta negra molida
    ¾ cdita

Διατροφή ανά 6 porciones

Θερμίδες 2194.4 kcal / 9181.5 kJ
Πρωτεΐνη 201.4 g
Λιπαρά 143.7 g
Υδατάνθρακες 11.1 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 58.2 g
Νάτριο 4309.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων