Συσκευές & Αξεσουάρ
Spätzle with Mushroom Cream
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
mixed dried mushrooms30 g
-
fine sea salt plus 1 tsp1 Tbsp
-
plain flour300 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil30 g
-
water plus extra for cooking spätzle90 g
-
double cream300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
furikake seasoning, homemade (προαιρετικό πεδίο)4 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
631.3 mg
Πρωτεΐνη
11.7 g
Θερμίδες
1686.9 kJ /
403.2 kcal
Λιπαρά
12.7 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
59.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
5 Ingredients
70 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoast Potatoes with Rosemary and Garlic
1ωρ. 10 λεπτ.
Spiced Red Cabbage
1ωρ. 10 λεπτ.
Carrot and Swede Mash
20 λεπτ.
Cauliflower Stuffed Parathas
45 λεπτ.
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 λεπτ.
Simple Turkey Gravy
25 λεπτ.
Honey Glazed Carrots
30 λεπτ.
Red Cabbage
1ωρ.
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1ωρ. 20 λεπτ.
Chestnut and Cranberry Stuffing
1ωρ. 55 λεπτ.
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 λεπτ.
Egg and Onion
25 λεπτ.