
Συσκευές & Αξεσουάρ
Απλός σολομός στον άτμο
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 μερίδες
Υλικά
-
φιλέτο φρέσκου σολομού, χωρίς πέτσα χωρίς κόκαλα (βλ. συμβουλή)900 - 1000 γρ.
-
θαλασσινό αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
-
μαύρο πιπέρι, αλεσμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
-
σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση2
-
δεντρολίβανο, φρέσκο (μήκους περίπου 8 εκ.)2 κλωνάρια
-
θυμάρι, φρέσκο (μήκους περίπου 8 εκ.)2 κλωνάρια
-
ελαιόλαδο1 κ.σ.
-
νερό1000 γρ.
-
λεμόνι για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
376 kcal /
1579.2 kJ
Πρωτεΐνη
36 g
Λιπαρά
25.5 g
Υδατάνθρακες
0.5 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.8 g
Νάτριο
104 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Το ψάρι πρωταγωνιστής
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΣολομός τεριγιάκι sous-vide
1ωρ. 20 λεπτ.
Ψάρι ψητό με κουρκουμά και σάλσα ντομάτας
Καμία βαθμολογία
Γαριδομακαρονάδα
40 λεπτ.
Μπακαλιάρος με βούτυρο εσπεριδοειδών
50 λεπτ.
Ρύζι με σολομό και μανιτάρια
Καμία βαθμολογία
Τραγανός σολομός με παρμεζάνα και λαχανικά με κρεμώδη σάλτσα λεμονιού
1ωρ.
Σολομός με μπρόκολο και σάλτσα μουστάρδα με μέλι
Καμία βαθμολογία
Πορτογαλικό χταπόδι με πατάτες
1ωρ. 30 λεπτ.
Ρύζι με θαλασσινά
Καμία βαθμολογία
Σολομός με κρούστα από αμύγδαλα και ταλιατέλες με σπαράγγια
Καμία βαθμολογία
Μπακαλιάρος με πλιγούρι
Καμία βαθμολογία
Σαλάτα θαλασσινών με κριθάρι περλέ
Καμία βαθμολογία