Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola

Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 porzioni

Υλικά

  • 2 albumi
  • 25 g di semi di lino
  • 130 g di Emmental a pezzi
  • 2 tuorli d'uovo
  • 100 g di quark
  • ¾ cucchiaino di sale
  • 5 pizzichi di pepe macinato
  • 100 g di panna acida (30% di grassi)
  • 15 g di crema di rafano
  • 50 g di salmone affumicato a pezzi di 2-3 cm
  • 50 g di funghi freschi a fette sottili
  • ½ mazzetto di aneto fresco senza gambi
  • 20 g di rucola
  • 2 cucchiaini di succo di limone, spremuto fresco

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 581.2 kcal / 2431.5 kJ
Πρωτεΐνη 37.4 g
Λιπαρά 42.7 g
Υδατάνθρακες 13.5 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 20.5 g
Νάτριο 1146.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων