Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola

Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola

3.4 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
12 pezzi

Υλικά

  • 270 g di farina di ceci
  • 50 g di farina tipo 00
  • 480 g di acqua
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 6 - 7 g di sale
  • formaggio fresco spalmabile tipo Quark o ricotta fresca, a piacere
  • rucola a piacere
  • pomodori secchi sott'olio sgocciolati

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 100.3 kcal / 419.4 kJ
Πρωτεΐνη 5.2 g
Λιπαρά 3.1 g
Υδατάνθρακες 13.8 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 231.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων