Focaccia con queso de cabra, higos y cebolla caramelizada

Focaccia con queso de cabra, higos y cebolla caramelizada

2.3 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
10 porciones

Υλικά

Masa para focaccia
  • de agua
    200 g
  • de azúcar
    1 cda
  • de levadura seca instantánea
    7 g
  • de harina de trigo
    350 g
  • de aceite de oliva
    2 cdas
  • de sal
    1 cdita
  • romero fresco, solo las hojas
    1
  • aceite un poco mas para engrasar
Cebolla caramelizada
  • cebollas moradas fileteadas
    2
  • de aceite de oliva
    25 g
  • de azúcar mascabado
    45 g
  • de sal
    ½ cdita
  • de vinagre de manzana
    25 g
  • chile serrano
    1
  • higos en mitades
    8
Montaje
  • aceite de oliva para barnizar
  • de jamón serrano en rebanadas delgadas
    200 g
  • de queso de cabra en trozos
    200 g

Διατροφή ανά 10 porciones

Θερμίδες 3512.5 kcal / 14696.3 kJ
Πρωτεΐνη 144 g
Λιπαρά 133.5 g
Υδατάνθρακες 431.4 g
Φυτικές ίνες 28.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 55.3 g
Νάτριο 9757.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων