Estofado de merluza con sombrero de hojaldre

Estofado de merluza con sombrero de hojaldre

3.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    10 - 12 ramitas
  • dientes de ajo
    2
  • de cebolla en cuartos
    150 g
  • de tallos de apio en trozos de 2 cm
    30 g
  • de zanahorias en trozos de 2 cm
    80 g
  • granos de pimienta negra
    5
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de tomate triturado en conserva
    570 g
  • de vino blanco
    100 g
  • pastilla de caldo de pescado
    1
  • hoja de laurel seca
    1
  • de lomo de merluza fresca en trozos de 3-4 cm
    500 g
  • de corazones de alcachofa en conserva en mitades
    100 g
  • lámina de masa de hojaldre extendida
    250 g
  • huevo batido
    1

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 439 kcal / 1836 kJ
Πρωτεΐνη 19.3 g
Λιπαρά 25.1 g
Υδατάνθρακες 32.8 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.3 g
Νάτριο 359.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων