
Συσκευές & Αξεσουάρ
Creamy miso mushroom udon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
garlic cloves2
-
boiling water1500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)40 g
-
fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)400 g
-
dried udon noodles180 g
-
extra virgin olive oil plus extra to stir through20 g
-
sesame oil½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
spring onions/green onions thinly sliced, plus extra to garnish3
-
pouring (whipping) cream80 g
-
ground white pepper2 pinches
-
white miso paste40 g
-
shichimi togarashi seasoning to serve (see Tip)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
408.4 mg
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
2056.4 kJ /
491.5 kcal
Λιπαρά
32.4 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.3 g
Υδατάνθρακες
41.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeat-free mushroom lasagne
1h 30min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2h 30min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Pickled red onions
1h 50min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Garaetteok (Korean rice cake)
25h 45min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Egg Salad Sandwiches
35min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35min