Risotto z dynią i serem

Risotto z dynią i serem

4.2 266 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • oliwy z oliwek
    30 g
  • cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
    60 g
  • miąższu dyni np. piżmowej, Hokkaido, pokrojonego na 2 cm kawałki
    250 g
  • ryżu do risotto typu Arborio, o czasie gotowania 14-15 min
    320 g
  • wody
    700 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • sera taleggio pokrojonego w 1 cm kostkę
    100 g
    100 g sera camembert, pokrojonego w 1 cm kostkę
  • masła
    30 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 506.3 kcal / 2118.2 kJ
Πρωτεΐνη 11.1 g
Λιπαρά 20.2 g
Υδατάνθρακες 69.3 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.1 g
Νάτριο 511.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων