
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto z dynią i serem
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
oliwy z oliwek30 g
-
cebuli pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)60 g
-
miąższu dyni np. piżmowej, Hokkaido, pokrojonego na 2 cm kawałki250 g
-
ryżu do risotto typu Arborio, o czasie gotowania 14-15 min320 g
-
wody700 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
sera taleggio pokrojonego w 1 cm kostkę100 g
-
masła30 g
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
506.3 kcal /
2118.2 kJ
Πρωτεΐνη
11.1 g
Λιπαρά
20.2 g
Υδατάνθρακες
69.3 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.1 g
Νάτριο
511.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

JEDZ SEZONOWO - JESIEŃ
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTagliatelle z krewetkami
30 Min
Makaron z owocami morza duszonymi w winie
40 Min
Spaghetti carbonara na samych żółtkach (TM7)
35 Min
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM7)
Keine Bewertungen
Spaghetti z kurczakiem i szparagami (TM7)
50 Min
Pizza z makaronu spaghetti (TM7)
1 Std. 10 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Spaghetti z kaparami i anchois (TM7)
Keine Bewertungen
Wegańskie spaghetti bolognese z tofu
40 Min
Pistacjowa carbonara
40 Min
Ryż z kurczakiem i pieczarkami
30 Min
Ryż z łososiem i pieczarkami
35 Min