
Συσκευές & Αξεσουάρ
Boulangère potatoes
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
10 portions
Υλικά
-
water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)40 g
-
Royal Blue potatoes peeled and cut into pieces that fit through feeder tube1200 g
-
brown onions cut into halves2
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
unsalted butter cut in small pieces2 tbsp
-
fresh sage leaves only20
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
79.8 mg
Πρωτεΐνη
4.7 g
Θερμίδες
623 kJ /
148.9 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Υδατάνθρακες
24.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWarm beetroot dish
50min
Mustard and cheddar mash
30min
Ham and cheese canelé
49h
Refried beans
10min
Steamed eggs sunny side up
15min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Quick beetroot relish
40min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Sicilian prawn salad
40min