
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hearty minestrone with herb gremolata
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Gremolata
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs of choice, leaves only50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
dried chilli flakes (optional)½ tsp
-
extra virgin olive oil60 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
Soup
-
extra virgin olive oil20 g
-
bacon cut into pieces100 g
-
onion cut into halves120 g
-
garlic clove1
-
celery stalk cut into pieces1
-
carrots sliced70 g
-
tomato paste30 g
-
fennel bulbs (approx. 350 g), sliced2
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
ground fennel seeds½ tsp
-
dried chilli flakes (optional)1 tsp
-
water1000 g
-
cavolo nero or kale, ribs removed and leaves cut into pieces (approx. 1 cm)120 g
-
can cannellini beans drained and rinsed400 g
-
grated Parmesan cheese to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
574.5 kcal /
2403.5 kJ
Πρωτεΐνη
20.1 g
Λιπαρά
35.1 g
Υδατάνθρακες
51.7 g
Φυτικές ίνες
17 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.1 g
Νάτριο
489.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato and red lentil soup
30 Min
Sweetcorn and potato chowder
40 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Smoky Mexican bean soup
35 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Goulash soup
2 Std. 35 Min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Tortellini soup
20 Min
Versatile smooth soup
45 Min