Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoky Mexican bean soup
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Almond sour cream
-
blanched almonds60 g
-
raw cashews60 g
-
water200 g
-
brown onion60 g
-
lemon juice1 tbsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
Mexican bean soup
-
brown onion cut into pieces180 g
-
garlic cloves2
-
olive oil1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander½ tsp
-
chipotle chillies in adobo sauce (approx. 2 chillies - see Tips)20 - 30 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste70 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water250 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
canned mixed beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
frozen corn kernels120 g
-
dried oregano½ tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh coriander leaves for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1123.5 mg
Πρωτεΐνη
13.4 g
Θερμίδες
1157.8 kJ /
275.5 kcal
Λιπαρά
7.2 g
Φυτικές ίνες
14.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
32.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Eat Well
102 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHearty seafood chowder
45min
Chicken and sweet corn soup
30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Pea and ham soup
2h 20min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Ukrainian borscht
35min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Pumpkin and ginger soup
35min
Chicken laksa
30min
Mystery soup
45min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Cheat's chicken shoyu ramen
40min