Συσκευές & Αξεσουάρ
薑黃蔬菜雞湯麵
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
紅蘿蔔 切塊,(約 3 公分)100 克
-
洋蔥 切塊,(約 3 公分)200 克
-
橄欖油20 克
-
西洋芹 削皮,切片60 克
-
鹽1 茶匙
-
薑黃粉1 茶匙
-
乾燥月桂葉1 片
-
水1200 克
-
帶皮帶骨雞腿肉400 克
-
60 克 乾通心粉 (湯用)乾義大利麵(長直麵,spaghetti) 剝成小段60 克
-
菠菜 切小段200 克
-
黑胡椒粉1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
749.4 mg
Πρωτεΐνη
20.8 g
Θερμίδες
1510 kJ /
360.9 kcal
Λιπαρά
21.6 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Υδατάνθρακες
21.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
暖心食療
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν