薑黃蔬菜雞湯麵

薑黃蔬菜雞湯麵

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 紅蘿蔔 切塊,(約 3 公分)
    100 克
  • 洋蔥 切塊,(約 3 公分)
    200 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 西洋芹 削皮,切片
    60 克
  • 1 茶匙
  • 薑黃粉
    1 茶匙
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 1200 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉
    400 克
  • 乾義大利麵(長直麵,spaghetti) 剝成小段
    60 克
    60 克 乾通心粉 (湯用)
  • 菠菜 切小段
    200 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Νάτριο 749.4 mg
Πρωτεΐνη 20.8 g
Θερμίδες 1510 kJ / 360.9 kcal
Λιπαρά 21.6 g
Φυτικές ίνες 3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.2 g
Υδατάνθρακες 21.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων