Łazanki z kapustą kiszoną i żurawiną

Łazanki z kapustą kiszoną i żurawiną

3.7 45 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • grzybów, suszonych np. borowików lub podgrzybków, pokrojonych na 3 cm kawałki
    25 g
  • wody
    600 g
  • kapusty kiszonej odsączonej z zalewy
    600 g
  • czerwonej cebuli przekrojonej na pół
    100 g
  • oleju
    15 g
  • sosu sojowego
    15 g
  • żurawiny, suszonej
    40 g
  • liście laurowe, suszone
    3
  • ziarna ziela angielskiego
    3
  • goździki
    3
  • owoce jałowca
    3
  • kolendry, mielonej
    ¼ - ½ łyżeczki
  • majeranku, suszonego
    1 ½ łyżeczki
  • tymianku, suszonego
    ¾ łyżeczki
  • soli plus dodatkowa ilość do smaku
    ½ - ¾ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego plus dodatkowa ilość do smaku
    ¼ łyżeczki
  • makaronu, suchego typu łazanki, o czasie gotowania 8-10 min
    300 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 394.5 kcal / 1650.7 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 4.2 g
Υδατάνθρακες 79 g
Φυτικές ίνες 8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.7 g
Νάτριο 1501.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων