
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
490 g
Υλικά
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 490 g
Θερμίδες
634.8 kcal /
2655.9 kJ
Πρωτεΐνη
9.9 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
58.3 g
Φυτικές ίνες
24.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.4 g
Νάτριο
403.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pizza Oven
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDate and nut balls
20 λεπτ.
Banana and oatmeal energy bars
35 λεπτ.
Breakfast fruit bars
1ωρ. 20 λεπτ.
Prosciutto and basil egg cups
40 λεπτ.
Cha gio (spring rolls)
55 λεπτ.
Luo bo gao (radish cakes)
25ωρ. 20 λεπτ.
Five seed energy bars
1ωρ. 45 λεπτ.
Beef buns
50 λεπτ.
Mini chicken pies
1ωρ. 20 λεπτ.
Sabrina's honey bush bars
40 λεπτ.
Lebanese-style hommus
13ωρ. 15 λεπτ.
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2ωρ. 30 λεπτ.