Σαλάτα με άγριο ρύζι και βινεγκρέτ με πάστα miso

Σαλάτα με άγριο ρύζι και βινεγκρέτ με πάστα miso

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

Βινεγκρέτ με πάστα miso
  • ελαιόλαδο
    110 γρ.
  • σκελίδα σκόρδο
    1
  • σάλτσα σόγιας Tamari
    40 γρ.
  • βαλσαμικό ξίδι
    30 γρ.
  • ξίδι από λευκό κρασί
    30 γρ.
  • σησαμέλαιο
    30 γρ.
  • νερό
    15 γρ.
  • καστανή ζάχαρη
    1 κ.σ.
  • πάστα miso
    1 κ.σ.
  • σουσάμι, καβουρδισμένο
    1 κ.γλ.
Σαλάτα με άγριο ρύζι
  • φρέσκα φασόλια σόγιας (edamame)
    230 γρ.
  • σπαράγγια σε κομμάτια (2-3 εκ.)
    170 γρ.
  • ρύζι ανάμεικτο (άγριο ρύζι και λευκό ρύζι)
    170 γρ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
  • νερό
    1000 γρ.
  • λάχανα pak choi, baby κομμένα στη μέση, και μετά σε λεπτές φέτες (6 χλστ.), (περίπου 230 γρ. συνολικά)
    2

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 565.6 kcal / 2366.4 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 39.3 g
Υδατάνθρακες 44.1 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.3 g
Νάτριο 1358.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων