
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
676.9 mg
Πρωτεΐνη
13.7 g
Θερμίδες
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
51.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaneer Makhani
1ωρ.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Potato Cakes
45 λεπτ.
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 λεπτ.
Lentil Moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2ωρ.
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 λεπτ.