
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
honey50 g
-
white wine vinegar40 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
515.6 kcal /
2157.4 kJ
Πρωτεΐνη
16.7 g
Λιπαρά
43.5 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.6 g
Νάτριο
660.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.
Coconut Dhal
20 λεπτ.
Vegetable Biryani
50 λεπτ.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 λεπτ.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 λεπτ.
Chick Pea Curry
35 λεπτ.
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 λεπτ.
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1ωρ.
Tempeh Bolognaise
30 λεπτ.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 λεπτ.
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 λεπτ.
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1ωρ. 25 λεπτ.