
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
honey50 g
-
white wine vinegar40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
660.2 mg
Πρωτεΐνη
16.7 g
Θερμίδες
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Λιπαρά
43.5 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.6 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaneer Makhani
1ωρ.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 λεπτ.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 λεπτ.
Potato Cakes
45 λεπτ.
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 λεπτ.
Lentil Moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1ωρ. 5 λεπτ.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 λεπτ.
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 λεπτ.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 λεπτ.
Spinach and Butternut Squash Roulade
2ωρ.
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 λεπτ.