
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tofu
-
firm tofu diced (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces5 - 10 g
-
olive oil10 g
-
balsamic vinegar10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
Tomato and Aubergine Sauce
-
olive oil40 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Finalisation
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
spring onions finely sliced4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Πρωτεΐνη
16.4 g
Θερμίδες
1228 kJ /
294 kcal
Λιπαρά
20.7 g
Υδατάνθρακες
10.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Green Eats
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower Cheese
50 Min
Veggie Wellington
2 Std.
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Cheeseboard Spaghetti
45 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Vegan Bolognese
50 Min
Maple-glazed Carrots
45 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Tomato and Vegetable Quiche
1 Std. 45 Min