
Συσκευές & Αξεσουάρ
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tofu
-
firm tofu diced (3 cm)680 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley (1 small bunch), cut in pieces5 - 10 g
-
olive oil10 g
-
balsamic vinegar10 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
Tomato and Aubergine Sauce
-
olive oil40 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
ripe tomatoes quartered600 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Finalisation
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
spring onions finely sliced4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
294 kcal /
1228 kJ
Πρωτεΐνη
16.4 g
Λιπαρά
20.7 g
Υδατάνθρακες
10.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Green Eats
9 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPotato Cakes
45 λεπτ.
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 λεπτ.
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 λεπτ.
Lentil Moussaka
2ωρ. 20 λεπτ.
Butterbean and Feta Burgers
1ωρ. 30 λεπτ.
Vegan Bolognese
50 λεπτ.
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1ωρ.
Star Burgers
20ωρ. 5 λεπτ.
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 λεπτ.
Dill Stuffed Peppers
5 λεπτ.
Veggie Wellington
2ωρ.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 λεπτ.