Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked Haddock and Spinach Tart
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
milk cold50 g
Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
smoked haddock300 - 350 g
-
whole milk1300 g
-
onions finely sliced (2 mm)150 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced10 g
-
fresh spinach leaves300 g
-
water50 g
Cooking
-
medium eggs 1 separated3
-
double cream100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
639 kcal /
2672 kJ
Πρωτεΐνη
29.8 g
Λιπαρά
40.6 g
Υδατάνθρακες
38.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaby-friendly Salmon Fishcakes
1 godz. 25 min
Prawn Saganaki
35 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Mussels Mariniere
Brak ocen
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 godz. 20 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Seafood Laksa
25 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Steamed Fish
30 min