Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked Haddock and Spinach Tart
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
milk cold50 g
Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
smoked haddock300 - 350 g
-
whole milk1300 g
-
onions finely sliced (2 mm)150 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced10 g
-
fresh spinach leaves300 g
-
water50 g
Cooking
-
medium eggs 1 separated3
-
double cream100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
639 kcal /
2672 kJ
Πρωτεΐνη
29.8 g
Λιπαρά
40.6 g
Υδατάνθρακες
38.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 λεπτ.
Lemon Garlic Salmon
2ωρ. 20 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 λεπτ.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 λεπτ.
Orzo with Salmon and Spinach
40 λεπτ.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.