Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked Haddock and Spinach Tart
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
unsalted butter cold, diced100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
milk cold50 g
Filling
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
smoked haddock300 - 350 g
-
whole milk1300 g
-
onions finely sliced (2 mm)150 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter diced10 g
-
fresh spinach leaves300 g
-
water50 g
Cooking
-
medium eggs 1 separated3
-
double cream100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
29.8 g
Θερμίδες
2672 kJ /
639 kcal
Λιπαρά
40.6 g
Υδατάνθρακες
38.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBest Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Coulibiac
2ωρ. 15 λεπτ.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 λεπτ.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 λεπτ.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1ωρ.
Socca with Tuna, Olives and Capers
1ωρ. 5 λεπτ.
Fish Stew
45 λεπτ.
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 λεπτ.
Mussels in spicy tomato sauce
45 λεπτ.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Prawn and Sweet Potato Fritters
1ωρ.
Dairy-free Seafood Risotto
45 λεπτ.