Buey de mar relleno a la provenzal

Buey de mar relleno a la provenzal

4.8 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
2 raciones

Υλικά

Buey de mar relleno
  • de agua
    500 g
  • buey de mar vivo (500-700 g)
    1
  • de lomo de rape (sin piel ni hueso)
    50 g
  • gambones crudos enteros
    2
  • de puerro en rodajas
    50 g
  • de mantequilla
    30 g
  • de harina
    30 g
Provenzal
  • de perejil fresco
    1 ramita
  • de pan
    10 g
  • diente de ajo
    ½

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 287 kcal / 1203 kJ
Πρωτεΐνη 25.9 g
Λιπαρά 13.96 g
Υδατάνθρακες 14.65 g
Φυτικές ίνες 1.44 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων