Rodaballo con salsa de sidra y boletus

Rodaballo con salsa de sidra y boletus

4.6 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

Boletus
  • de boletus deshidratados
    30 g
  • de agua caliente
    400 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • diente de ajo en láminas
    1
  • de champiñones frescos laminados
    200 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de pimienta molida
    1 pellizco
Rodaballo
  • de aceite de oliva
    1 chorrito
  • de rodaballo (en 6 tranchas de 150-200 g c/u)
    1000 - 1200 g
  • de sal
    2 - 3 pellizcos
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
Salsa
  • chalotas en mitades
    2
  • de harina de trigo
    30 g
  • de hebras de azafrán
    1 pellizco
  • de mantequilla
    20 g
  • pastilla de caldo de pescado
    1
  • de sidra natural
    250 g
  • brotes germinados para decorar

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 308 kcal / 1290 kJ
Πρωτεΐνη 31.3 g
Λιπαρά 13.5 g
Υδατάνθρακες 15.1 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.9 g
Νάτριο 372.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων