Χιουνκάρ μπεγιεντί

Χιουνκάρ μπεγιεντί

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
2 μερίδες

Υλικά

  • τυρί κασέρι σε κομμάτια (2 εκ.)
    60 γρ.
  • κρεμμύδι κομμένο στη μέση
    50 γρ.
  • σκόρδο
    1 σκελίδα
  • ελαιόλαδο
    20 γρ.
  • βούτυρο, ανάλατο κομμένο σε μικρά κομμάτια (2 εκ.)
    35 γρ.
  • ντομάτες κομμένες σε κύβους (2 εκ.)
    130 γρ.
    130 γρ. ψιλοκομμένες ντομάτες, σε κονσέρβα
  • βοδινό κιλότο σε κύβους (2-3 εκ.)
    250 γρ.
  • πάστα πιπεριάς
    15 γρ.
  • νερό
    380 γρ.
  • αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    1 ¼ κ.γλ.
  • μαύρο πιπέρι, τριμμένο
    ¼ κ.γλ.
  • νιφάδες καυτερής κόκκινης πιπεριάς
    ¼ κ.γλ.
  • κανέλα, τριμμένη (προαιρετικά)
    ¼ κ.γλ.
  • μελιτζάνες αποφλοιωμένες, κομμένες σε φέτες (1 εκ.)
    450 γρ.
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    15 γρ.
    15 γρ. αλεύρι ολικής αλέσεως σίτου
  • γάλα
    75 γρ.
  • μοσχοκάρυδο, αλεσμένο (προαιρετικό πεδίο)
    1 πρέζα
  • φρέσκο μαϊντανό για το γαρνίρισμα

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Νάτριο 1922.5 mg
Πρωτεΐνη 40.5 g
Θερμίδες 2710.8 kJ / 647.9 kcal
Λιπαρά 42.3 g
Φυτικές ίνες 8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.5 g
Υδατάνθρακες 33.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων