Medaglioni di nasello in crosta di patatine su crema di porri

4.1 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di patatine in sacchetto
    100 g
  • di paprika dolce
    1 cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g
  • di porri a fette (1 cm)
    500 g
  • medaglioni di nasello senza pelle e senza osso (600-700 g)
    8
  • di miele
    50 g
  • di patata sbucciata e a pezzi
    150 g
  • di sale
    10 g
  • di brodo vegetale
    500 g
    500 g di acqua, + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 220 kcal / 921 kJ
Πρωτεΐνη 16.6 g
Λιπαρά 9.9 g
Υδατάνθρακες 16.2 g
Φυτικές ίνες 2.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 898 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων