
Συσκευές & Αξεσουάρ
Risotto z dynią i szpinakiem
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
1 porcja
Υλικά
-
20 g sera parmezan
-
100 g dyni Hokkaido obranej, pokrojonej na kawałki
-
20 g cebuli
-
1 ząbek czosnku
-
10 g oliwy z oliwek
-
70 g ryżu do risotto np. arborio
-
25 g białego wina, wytrawnego
-
250 g wody
-
½ łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
40 g liści szpinaku baby, świeżych
-
1 szczypta soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
501.4 kcal /
2097.7 kJ
Πρωτεΐνη
14.2 g
Λιπαρά
15.8 g
Υδατάνθρακες
71.6 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
471 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Dieta na odporność. Przepisy BeDiet na Thermomix®
23 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWegańskie spaghetti bolognese z tofu
40min
Tajski makaron curry z warzywami
20min
Zapiekanka ryżowa z mieloną wołowiną
1h
Zapiekane muszle makaronowe z wieprzowiną i szpinakiem
2h 40min
Spaghetti diavolo z makaronem pełnoziarnistym (TM7)
40min
Spaghetti z cytrusowo-porowym pesto (TM7)
45min
Lasagne z grzybami
2h 20min
Ryż pieczony z warzywami
1h 30min
Farfalle z mozzarellą i oliwkami
30min
Pad Thai z krewetkami
45min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35min
Tagliatelle z krewetkami
30min