Pečená krůta s pancettou a citrónovo-bylinkovou nádivkou

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
8 porcí

Υλικά

Příprava krůty
  • krůta (5–6 kg, pro 8–10 osob)
    1
Nádivka
  • citróny nejlépe bio, pouze tence oloupanou kůru
    2
  • čerstvého rozmarýnu jen lístky
    3 snítky
  • čerstvého tymiánu jen lístky
    6 snítek
  • pancetty na kousky
    80 gramů
  • mascarpone
    150 gramů
  • mořské soli
    ½ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ¼ čajové lžičky
  • cibule na čtvrtky
    1
  • sušených bobkových listů
    5
  • bílého vína
    175 gramů
  • vody
    175 gramů
Pečení
  • malých párků zabalených ve slanině (προαιρετικό πεδίο)
    20

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 919.9 kcal / 3849 kJ
Πρωτεΐνη 116.8 g
Λιπαρά 42.4 g
Υδατάνθρακες 7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.4 g
Νάτριο 1106.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων