Pečená krůta s pancettou a citrónovo-bylinkovou nádivkou

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 30 λεπτ.
8 porcí

Υλικά

Příprava krůty
  • 1 krůta (5–6 kg, pro 8–10 osob)
Nádivka
  • 2 citróny nejlépe bio, pouze tence oloupanou kůru
  • 3 snítky čerstvého rozmarýnu jen lístky
  • 6 snítek čerstvého tymiánu jen lístky
  • 80 gramů pancetty na kousky
  • 150 gramů mascarpone
  • ½ čajové lžičky mořské soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 1 cibule na čtvrtky
  • 5 sušených bobkových listů
  • 175 gramů bílého vína
  • 175 gramů vody
Pečení
  • 20 malých párků zabalených ve slanině (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 919.9 kcal / 3849 kJ
Πρωτεΐνη 116.8 g
Λιπαρά 42.4 g
Υδατάνθρακες 7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.4 g
Νάτριο 1106.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων