Pasta risottata al pomodoro, aglio e cozze

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 60 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di sale
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 3 spicchi di aglio
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 400 g di cozze surgelate (il muscolo), scongelate
  • 400 g di pasta secca tipo penne rigate
  • 700 g di acqua
  • 2 cucchiaini di pepe nero macinato

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 1500.9 mg
Πρωτεΐνη 17.7 g
Θερμίδες 1791 kJ / 428.1 kcal
Λιπαρά 14.3 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.1 g
Υδατάνθρακες 56.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων