Vegan Eggplant Massaman Curry

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • yellow onions quartered
    4 oz
  • raw unsalted peanuts
    1 oz
  • long red chili deseeded, cut into pieces
    1
  • olive oil plus 2 tbsp extra to drizzle
    1 oz
  • freshly squeezed lemon juice
    1 ½ oz
  • water
    16 oz
  • eggplant cubed (½ in.)
    17 ½ oz
  • salt divided
    1 ½ tsp
  • vegetable stock paste
    1 tsp
  • corn starch
    1 oz
  • Thai massaman curry paste
    1 oz
  • coconut milk
    5 oz
  • agave syrup
    ½ oz
  • canned garbanzo beans drained
    9 oz
  • frozen green bean
    3 ½ oz
  • fresh button mushrooms sliced
    3 ½ oz
  • cilantro to garnish

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1138.7 mg
Πρωτεΐνη 11.5 g
Θερμίδες 1807.6 kJ / 432 kcal
Λιπαρά 24.9 g
Φυτικές ίνες 11.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.6 g
Υδατάνθρακες 41.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων