Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Eggplant Massaman Curry
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
yellow onions quartered4 oz
-
raw unsalted peanuts1 oz
-
long red chili deseeded, cut into pieces1
-
olive oil plus 2 tbsp extra to drizzle1 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
water16 oz
-
eggplant cubed (½ in.)17 ½ oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
corn starch1 oz
-
Thai massaman curry paste1 oz
-
coconut milk5 oz
-
agave syrup½ oz
-
canned garbanzo beans drained9 oz
-
frozen green bean3 ½ oz
-
fresh button mushrooms sliced3 ½ oz
-
cilantro to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1138.7 mg
Πρωτεΐνη
11.5 g
Θερμίδες
1807.6 kJ /
432 kcal
Λιπαρά
24.9 g
Φυτικές ίνες
11.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.6 g
Υδατάνθρακες
41.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBroccoli and Cheddar Baked Potatoes
1ωρ. 25 λεπτ.
Pesto Pasta Salad
30 λεπτ.
Lemon Pasta
35 λεπτ.
Eggplant Stacks
1ωρ. 35 λεπτ.
Greek Lentils and Rice
40 λεπτ.
Tex-Mex Bowl
50 λεπτ.
Mushroom Taco Filling
35 λεπτ.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 λεπτ.
Tofu Stew
30 λεπτ.
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 λεπτ.
Potato Pancakes
45 λεπτ.
Cauliflower Steaks
45 λεπτ.