Συσκευές & Αξεσουάρ
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portion
Υλικά
-
Scamorza cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
pecorino cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion quartered80 g
-
celery cut in pieces (4 cm)60 g
-
carrot cut in pieces (4 cm)60 g
-
olive oil40 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried pasta, long e.g. spaghetti, tagliatelle, linguine300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
534.6 kcal /
2236.8 kJ
Πρωτεΐνη
20.2 g
Λιπαρά
20.3 g
Υδατάνθρακες
68.9 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
415.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Kitchens Are A Window To The World
35 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 λεπτ.
Vegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 λεπτ.
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1ωρ. 20 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Seafood Risotto
40 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Spaghetti alla Carbonara
30 λεπτ.
Baked Penne with Vegetables
1ωρ. 5 λεπτ.