Συσκευές & Αξεσουάρ
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Scamorza cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
pecorino cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion quartered80 g
-
celery cut in pieces (4 cm)60 g
-
carrot cut in pieces (4 cm)60 g
-
olive oil40 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried pasta, long e.g. spaghetti, tagliatelle, linguine300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
416.6 mg
Πρωτεΐνη
20.3 g
Θερμίδες
2261.2 kJ /
540.4 kcal
Λιπαρά
20.2 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Υδατάνθρακες
69.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Kitchens Are A Window To The World
35 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCourgette and Feta Risotto
30 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Lasagne Bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Rice with Duck
1ωρ. 5 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Miso Carbonara Udon
25 λεπτ.