Συσκευές & Αξεσουάρ
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Scamorza cheese cut in pieces (2 cm)70 g
-
pecorino cut in pieces (2 cm)70 g
-
onion quartered80 g
-
celery cut in pieces (4 cm)60 g
-
carrot cut in pieces (4 cm)60 g
-
olive oil40 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried pasta, long e.g. spaghetti, tagliatelle, linguine300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
540.4 kcal /
2261.2 kJ
Πρωτεΐνη
20.3 g
Λιπαρά
20.2 g
Υδατάνθρακες
69.8 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
416.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Our Kitchens Are A Window To The World
35 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνItalian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1ωρ. 15 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
30 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 λεπτ.
Chicken and Spinach Lasagne
1ωρ. 15 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Lasagne bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Tuna Noodle Bake
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Καμία βαθμολογία
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.