Spaghetti à la carbonara z pistacjami

4.3 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 80 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki (patrz wskazówka)
    80 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 40 g orzechów pistacjowych, solonych (patrz wskazówka)
    40 g orzechów pistacjowych, niesolonych
  • 200 g surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 1-2 cm kostkę
    200 g wędzonego wieprzowego podgardla (guanciale), pokrojonego w 1-2 cm kostkę
  • 120 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 1 ząbek czosnku
  • 10 g oliwy z oliwek
  • 700 g wody
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 300 g makaronu, suchego, typu spaghetti

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 718.5 kcal / 3006.3 kJ
Πρωτεΐνη 24.4 g
Λιπαρά 40 g
Υδατάνθρακες 64.8 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.1 g
Νάτριο 636.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων