Teriyaki-Lachs vakuumiert

Teriyaki-Lachs vakuumiert

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Teriyaki-Sauce
    75 g
  • frischer Ingwer in dünne Streifen geschnitten
    20 g
  • Sesam, jede Farbe
    40 g
  • Lachsfilets frisch, mit Haut (je ca. 150 g)
    4
  • Wasser ca., bei Bedarf anpassen
    1450 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst (½ Zitrone)
    30 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 394 kcal / 1650 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5 g
Νάτριο 95 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων