Tarte fine au brie, compotée d’oignons aux myrtilles et romarin

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • 1 pâte feuilletée maison
  • 2 oignons rouges coupés en deux
  • 15 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café de miel (προαιρετικό πεδίο) et un peu pour la finition
  • 1 c. à café de feuilles de romarin frais et un peu pour la finition
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 100 g de myrtilles fraîches ou surgelées
  • 150 g de brie coupé en tranches
  • 5 - 10 cerneaux de noix

Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 1009.2 mg
Πρωτεΐνη 25.3 g
Θερμίδες 4078.5 kJ / 974.8 kcal
Λιπαρά 74.8 g
Φυτικές ίνες 10 g
Κορεσμένα λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 68.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων