Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante

Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante

2.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di burro
    10 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di porri a rondelle
    350 g
  • di salvia fresca lavate e asciugate
    5 foglie
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di pane bianco in cassetta senza crosta in triangoli
    8 fette
  • di Fontina a cubetti (2 cm)
    300 g
  • uova
    3
  • di latte
    400 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    100 g
  • di Parmigiano reggiano grattugiato
    50 g
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 484 kcal / 2025 kJ
Πρωτεΐνη 24.1 g
Λιπαρά 32.8 g
Υδατάνθρακες 24.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων