Insalata di farro con fagiolini, pomodori e calamaretti

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 13 g di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
  • 200 g fagiolini verdi freschi o congelati
  • 400 g di calamari interi piccoli puliti ed eviscerati
  • 1000 g di acqua
  • 250 g di farro perlato (cottura 20-25 minuti), sciacquato
  • 80 g di olive verdi denocciolate
  • 200 g di pomodori ciliegino in quarti

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 1154.2 mg
Πρωτεΐνη 26.4 g
Θερμίδες 2150.9 kJ / 514.1 kcal
Λιπαρά 23.5 g
Φυτικές ίνες 9.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Υδατάνθρακες 53.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων