Filets de lieu noir, sauce italienne au curcuma

Filets de lieu noir, sauce italienne au curcuma

3.0 2 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 4 filets de lieu noir sans peau (120 g le filet)
  • 1 oignon coupé en deux
  • 2 échalotes coupées en deux
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 4 tomates en quartiers
  • 2 gousses d'ail
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 650 g d'eau
  • 8 olives noires dénoyautées coupées en deux
  • 2 feuilles de basilic frais ciselés

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 380.4 mg
Πρωτεΐνη 29.6 g
Θερμίδες 1122.6 kJ / 268.3 kcal
Λιπαρά 9.4 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.4 g
Υδατάνθρακες 17.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων