Ragoût de joues de boeuf aux palourdes et seiches

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 portions

Υλικά

  • 60 g d'huile d'olive
  • 200 g d'oignons jaunes coupés en quartiers
    200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers
  • 1000 g de joues de boeuf coupés en morceaux (4-5 cm)
  • 300 g de vin rouge
  • 2 cubes de bouillon (pour 0,5l)
  • 2 pincées de poivre noir, moulu
  • 2 - 3 c. à café de thym déshydraté
  • 450 g de seiches coupées en morceaux (2-3 cm)
  • 500 g de palourdes nettoyées
  • feuilles de coriandre fraîche hachées (pour saupoudrer)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 4 portions

Νάτριο 5560.2 mg
Πρωτεΐνη 364.7 g
Θερμίδες 12492.2 kJ / 2985.7 kcal
Λιπαρά 119.2 g
Φυτικές ίνες 4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 27.9 g
Υδατάνθρακες 50.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων