Χοιρινό ψαρονέφρι sous-vide με γλάσο αρωματισμένο με τζίντζερ

Χοιρινό ψαρονέφρι sous-vide με γλάσο αρωματισμένο με τζίντζερ

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • μαύρη ζάχαρη
    1 κ.σ.
  • αλάτι
    2 κ.γλ.
  • κόκκους μαύρου πιπεριού
    1 κ.γλ.
  • τζίντζερ, αποξηραμένο, αλεσμένο
    1 κ.γλ.
  • σκόρδο σε σκόνη
    1 κ.γλ.
  • κανέλα, αλεσμένη
    ½ κ.γλ.
  • γαρίφαλο, αλεσμένο
    ¼ κ.γλ.
  • νιφάδες πιπεριάς τσίλι αποξηραμένες
    ½ κ.γλ.
  • χοιρινό ψαρονέφρι (περίπου 450-680 γρ.), κομμένο στη μέση
    1
  • κρεμμυδάκια εσαλότ κομμένα στα 4 κατά μήκος
    230 γρ.
  • λεμονόχορτο, φρέσκο (περίπου 10 εκ.), κομμένο στα 4 κατά μήκος
    1 κομμάτι
  • νερό περίπου, ή όσο χρειαστεί για να καλυφθούν εντελώς οι σακούλες (χωρίς όμως να υπερβαίνει την ένδειξη MAX του κάδου)
    1850 γρ.
  • χυμό λεμονιού (βλ. συμβουλή)
    30 γρ.
Γλάσο αρωματισμένο με τζίντζερ
  • μαύρη ζάχαρη
    115 γρ.
  • τζίντζερ, ψιλοκομμένο, σε βαζάκι ή πάστα τζίντζερ, σε βαζάκι
    2 κ.γλ.
  • κορν φλάουερ (άμυλο)
    1 κ.σ.
  • νερό
    115 γρ.
  • ξίδι ρυζιού
    60 γρ.
  • σάλτσα σόγιας
    30 γρ.
  • λάδι σε σπρέι
  • μαϊντανό, φρέσκο για το γαρνίρισμα

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Νάτριο 628 mg
Πρωτεΐνη 38 g
Θερμίδες 1803 kJ / 431 kcal
Λιπαρά 12 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 42 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων