Πιατέλα με κρέμα από τυρί camembert ή brie και διάφορα συνοδευτικά

Πιατέλα με κρέμα από τυρί camembert ή brie και διάφορα συνοδευτικά

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

  • φιστίκια Αιγίνης, χωρίς κέλυφος, αλατισμένα
    50 γρ.
  • βερίκοκα, αποξηραμένα, χωρίς κουκούτσια
    50 γρ.
  • καστανή ζάχαρη
    250 γρ.
  • νερό και ακόμα 1000 γρ. για τη λειτουργία Πρόπλυση
    70 γρ.
  • βούτυρο κρύο, σε ένα κομμάτι (βλ. συμβουλή)
    30 γρ.
  • χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο
    1 κ.γλ.
  • θαλασσινό αλάτι, σε νιφάδες (προαιρετικό πεδίο) για το πασπάλισμα
  • ξίδι (για τη λειτουργία Πρόπλυση)
    50 γρ.
  • τυρί camembert ή brie, μαλακό, κρύο από το ψυγείο, που έχετε αφαιρέσει τη λευκή εξωτερική του φλούδα, κομμένο σε κομμάτια, και μετά το έχετε αφήσει στην άκρη μέχρι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου (βλ. συμβουλή)
    400 γρ.
  • προσούτο ή άλλο αλλαντικό της αρεσκείας σας, κομμένο σε λεπτές φέτες (περίπου 80 γρ.)
    1 συσκευασία
  • αχλάδι χωρίς κουκούτσια, κομμένο στα 8 κατά μήκος
    1
  • φύλλα βαλεριάνας για το γαρνίρισμα
    φύλλα ρόκας
  • αλμυρά κράκερ για το σερβίρισμα

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 μερίδα

Νάτριο 581.5 mg
Πρωτεΐνη 15.3 g
Θερμίδες 1935.6 kJ / 462.6 kcal
Λιπαρά 24.1 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.3 g
Υδατάνθρακες 48.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων