Risotto z boczkiem i pieczarkami

Risotto z boczkiem i pieczarkami

4.5 1.2K βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 porcje

Υλικά

  • wody
    200 g
  • koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
    ½ łyżeczki
    ½ kostki bulionu drobiowego (na 0,5 l), pokruszonej
  • sera parmezan przekrojonego na pół
    30 g
  • ząbki czosnku
    3
  • cebuli pokrojonej w ćwiartki
    80 g
  • pieczarek przekrojonych na pół
    200 g
  • wędzonego boczku pokrojonego w 1 cm kostkę
    170 g
  • ryżu do risotto np. arborio
    120 g
  • białego wina, wytrawnego
    50 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ⅓ łyżeczki
  • rozmarynu, świeżego
    1 gałązka
  • masła
    10 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 616 kcal / 2579 kJ
Πρωτεΐνη 27.5 g
Λιπαρά 30.5 g
Υδατάνθρακες 57 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 2149 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων